Τα νέα μας

Godosidis - Mitsubishi Distrubutorship 2019

 

Η νέα συνεργασία της Α. & Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με την εταιρεία Mitsubishi Forklift Trucks (Mitsubishi Heavy Industries Ltd) είναι πλέον γεγονός!

Ως επίσημος εισαγωγέας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και κατασκευαστής Ελλάδος της Mitsubishi Forklift Trucks, η Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει την πλήρη γκάμα των πετρελαιοκίνητων, ηλεκτροκίνητων και περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων Αερίου της Mitsubishi Forklift Trucks καθώς και μηχανήματα εσωτερικών χώρων καλύπτοντας έτσι το σύνολο των αναγκών όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Το πολυβραβευμένο στους τομείς ασφάλειας, περιβάλλοντος, εργονομίας και καινοτομίας, ηλεκτρικό περονοφόρο EDIA EM (FB14-20), αποτελεί τη ναυαρχίδα των μηχανημάτων της Mitsubishi Forklift Trucks και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων, δείχνοντας τον δρόμο της ανάπτυξης στις εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η επιλογή της Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. από την Mitsubishi Forklift Trucks ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορίας της ελληνικής εταιρείας στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων, τον οποίον υπηρετεί με σοβαρότητα και επιλεκτικές συνεργασίες τα τελευταία 35 χρόνια.

« Η συνεργασία αυτή μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων έχοντας πια δίπλα μας την εταιρεία Mitsubishi Forklift Trucks, μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων. Έχοντας στη διάθεσή μας όλο το φάσμα των μηχανημάτων της Mitsubishi Forklift Trucks, σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρισα, στους αντιπροσώπους μας σε Σέρρες, Άργος και Ηράκλειο για να σας πληροφορήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τις απεριόριστες δυνατότητές τους».

 


 

Η Α & Δ ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. καλωσορίζει τη νέα εισαγωγή περονοφόρων της εταιρίας KOMATSU στις εγκαταστάσεις της.  
 
Το μοναδικό περονοφόρο το οποίο εισάγεται στην Ελλάδα και  κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία!
 
Διαθέσιμα θα βρείτε πετρελαιοκίνητα περονοφόρα από 1.8 εως 3.0 τόνους, αεριοκίνητα περονοφόρα 2.5 τόνων και ηλεκτροκίνητα περονοφόρα 1.8 τόνων.

 

Godosidis Komatsu Forklifts import in Greece 2019, Made in Japan

Godosidis Komatsu Forklifts import in Greece 2019, Made in Japan

 


 

H Α & Δ ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε , δίνει ραντεβού σταθερά, στην 12η AGROTHESSALY, Από της 28/2 έως 3/3, στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας, όπως πάντα με πλήρη σειρά αγροτικών & βιομηχανικών ανυψωτικών μηχανημάτων KOMATSU – MANITOU, καθώς και την νέα ηχηρή Φιλανδική εταιρία AVANT με τον καινούργιο σπαστό φορτωτή 4Χ4 με τα 190 προαιρετικά εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη του Αγρότη και του Επαγγελματία.

 

Exhibition Agrothessaly 2019 Larissa

 


 

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ZOOTECHNIA 2019.

Εκατοντάδες επισκέπτες συνέρρευσαν στο περίβλεπτο περίπτερο της Α & Δ ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. όπου και θαύμασαν από κοντά, την πληρέστερη γκάμα αγροτικών & βιομηχανικών ανυψωτικών μηχανημάτων για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουμε KOMATSU - MANITOU

 

Exhibition Zootechnia 2019 Thessaloniki

 

 

Exhibition Photos Godosidis

Exhibition Photos Godosidis

Exhibition Photos Godosidis

Exhibition Photos Godosidis

 


 

Η εταιρεία μας σύναψε συμφωνία εκπροσώπησης, διάθεσης και επισκευής των προϊόντων Industrial Range Περονοφόρων Ανυψωτικών Μηχανημάτων του Γαλλικού Κολοσσού MANITOU BF S.A.

 

Manitou

Created By V
ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ - Περονοφόρα, Ανυψωτικά, Κλαρκ © 2019