Τα νέα μας

ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ

Εταιρεία

Εταιρεία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ ΑΕΒΕ από το 1987 δραστηριοποιείται στην πώληση, ενοικίαση και επισκευή περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ). 

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα σε Αθήνα και Λάρισα ανταποκρίνεται με ευελιξία στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

Διαθέτει εκθεσιακό χώρο μηχανημάτων 2.000τμ και πλήρως εξοπλισμένη κάθετη μονάδα επισκευής με συνεργείο, μηχανουργείο, ηλεκτρολογείο, βαφείο.

Οι αποκλειστικές συνεργασίες της με τους κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου παγκοσμίως της προσδίδουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρέχει ποικιλία ποιοτικών επιλογών σε περονοφόρα, παλετοφόρα, γνήσια ανταλλακτικά, ελαστικά, εξαρτήματα & αξεσουάρ μηχανημάτων. 

Στόχος της ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, από την ίδρυσή της, αποτελεί η ικανοποίηση του πελάτη με την εξεύρεση της ιδανικής λύσης για κάθε του ανάγκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
2022

Συμπλήρωση των 35 χρόνων λειτουργίας μας

2019

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής του ιαπωνικού κολοσσού MITSUBISHI Forklift Trucks για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, παλετοφόρα & ανταλλακτικά

2018

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής του φινλανδικού οίκου κατασκευής 4×4 σπαστών φορτωτών AVANT

2016

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής του σουηδικού οίκου παραγωγής βιομηχανικών ελαστικών TRELLEBORG

2016

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής του ιταλικού οίκου κατασκευής warehouse μηχανημάτων PRAMAC

2015

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής του γαλλικού οίκου MANITOU BF για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα , παλετοφόρα & ανταλλακτικά

2014

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας του ινδικού οίκου κατασκευής ελαστικών EMRALD TYRES

2014

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας του βραζιλιάνικου οίκου κατασκευής ελαστικών STANDARD TYRES

2003

Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας και Επισκευαστής για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα & ανταλλακτικά του ιαπωνικού οίκου KOMATSU Ltd.

2002-2003

Επέκταση του δικτύου κάλυψης με την ίδρυση υποκαταστημάτων σε Αθήνα και Λάρισα

1993

Νέα νομική μορφή εταιρείας - σύσταση της ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

1987

Ίδρυση της εταιρείας

…το μέλλον

Στόχος της ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ ΑΕΒΕ είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες της αγοράς προσφέροντας εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της που τόσα χρόνια έμπρακτα την εμπιστεύονται.

οι αξίες μας

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δεσμευόμαστε να εξυπηρετούμε άμεσα και με ευελιξία τις ανάγκες των πελατών μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ενεργούμε με σεβασμό, ειλικρίνεια και βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κάθε συναλλαγή μας διακρίνεται από ακεραιότητα, επιχειρηματική ηθική και επαγγελματισμό. Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίζονται στην τήρηση των υποσχέσεών μας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με βασικό άξονα την αξιολόγηση του customer feedback, αλλά και των αποτελεσμάτων μας, επιδιώκουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς σε όλες μας τις δραστηριότητες.

οι αξίες μας

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Επαγγελματισμός

Υπευθυνότητα/Συνέπεια

Τεχνογνωσία

Πολυετής εμπειρία

Επαγγελματισμός

Η εμπιστοσύνη και η σταθερή προτίμηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πηγή έμπνευσης  και  κίνητρο για εξέλιξη και βελτιστοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.