Τα νέα μας

ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ
Mitsubishi

MITSUBISHI, ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας που έχει χαράξει σημαντική πορεία στον κόσμο των ανυψωτικών μηχανημάτων. Με μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα, τα ανυψωτικά MITSUBISHI έχουν αποδειχθεί κορυφαία επιλογή στη βιομηχανία της υλικής μεταφοράς.

Η Mitsubishi Heavy Industries ιδρύθηκε το 1884, έχοντας αρχικά ιδρυθεί ως ναυπηγική εταιρεία το 1870 από τον Yataro Iwasaki. Η Mitsubishi Forklift Trucks είναι μέρος της Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), η οποία υπάγεται στον παγκόσμιο όμιλο Mitsubishi Logisnext Co. Ltd (ML)  με έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας.

Η Mitsubishi Logisnext Co. Ltd (ML) ιδρύθηκε το 1937 και είναι κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων εφοδιαστικής και διαχείρισης υλικών δραστηριοποιείται σε Αφρική, Αμερική, Ασία, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. 

Με γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 150 διαφορετικά μοντέλα ο όμιλος MITSUBISHI μπορεί να προσφέρει το κατάλληλο ανυψωτικό για κάθε ανάγκη. Περονοφόρα ανυψωτικά για βιομηχανική χρήση, χειροκίνητα & ηλεκτρικά παλετοφόρα εσωτερικής χρήσης, παλετοφόρα πεζού χειριστή & παλετοφόρα όρθιου χειριστή.

Το ανυψωτικό της σειράς RBN της MITSUBISHI ανακηρύχθηκε νικητής του Grand Prix του βραβείου Fennia από το Design Forum Finland για την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική του προσέγγιση, ενώ παράλληλα τα ανυψωτικά της σειράς EDiA έχουν αποσπάσει για τον σχεδιασμό τους πέντε διεθνή βραβεία Red Dot.